menu
Zeker de eerste keer kan het erg spannend zijn om een webmaster meeting te bezoeken. Lees hier hoe jij je het beste kunt voorbereiden.
Maak de perfecte indruk op een webmaster meeting
528
views


Jaarlijks vinden er heel wat webmaster meetings plaats. Hier komen alle grote bedrijven in de business samen, ideaal om je netwerk uit te breiden. Het is niet slim om als bedrijf zijnde onvoorbereid naar een webmaster meeting te gaan, dit kost je tenslotte alleen maar geld. 

Hieronder zie je enkele tips waar je op moet letten. 

  • Zie er verzorgd uit, je wilt laten zien dat jij de juiste persoon bent. Dat gaat hem niet worden als je in een trainingspak aan komt zetten. Kleed je echter wel zo dat je je comfortabel voelt. Als jij je competent en comfortabel voelt zullen mensen zien dat jij eruit ziet alsof je in controle bent van de situatie.
  • Wees jezelf en wees niet zenuwachtig. Mensen kunnen vaak zien aan je lichaamstaal wat voor een persoon jij bent. Maak veel oogcontact en luister goed wat er besproken word. Laat je ook zeker niet afleiden door de verleidelijke boothbabes die langs lopen!
  • Zorg voor genoeg promotie materiaal, houd ook altijd visitekaartjes, flyers, posters, folders of brochures bij de hand om dit aan je relaties te kunnen geven, ga nooit de deur uit zonder materiaal. Je relaties willen namelijk met zoveel mogelijk informatie naar huis gaan.
  • Maak vooraf afspraken met degene die je wilt ontmoeten. Heb je een bedrijf gevonden waar je zaken mee wilt doen, plan het in, het is zonde als je voor niks op een webmaster meeting bent gekomen. 

De kans om mensen persoonlijk te ontmoeten is op webmaster meetings het grootst, en goud waard. Wees voorbereid, maak plezier en probeer nieuwe relaties te creëren of je huidige relaties te verbeteren.

YOUR REACTION?

Disqus Conversations